Kazinczi Eszter – Talpreflexológus, Esszencia Tanácsadó, Access BF

Fedezd fel velem a
talpmasszázs csodáját!

Kazinczi Eszter vagyok. 2016 óta foglalkozom emberekkel és segítek abban, hogy a csodálatos fizikai testünk és a belsőnk is harmóniába kerüljön. Amellett, hogy másoknak segítek, magamat is folyamatosan fedezem fel, és sokszor megdöbbenve tapasztalom, hogy mennyi kincset rejtegetünk önmagunkban. Ezen a felfedező úton ébredtem rá arra is, hogy mennyi minta, fix nézőpont, ítélet, megfelelési kényszer kísér, amelyek már nem támogatnak, és amelyeket időszerű letenni. 

Mindezekkel együtt mindig követtem a belső hangom, még akkor is, amikor nagyon halkan hallottam, ebben támogatlak és erre bíztatlak Téged is!

Bízz magadban, és hallgass a belső hangodra, még akkor is, ha halkan szól! 

Reflexológia, TAlpMasszázs

A gyógynövények és az illóolajok világa volt, amely először elvarázsolt, majd egy tábornak köszönhetően a talpreflexológia. Bár sokan a fizikai hatása miatt választják ezt a módszert, test, lélek és szellem szintjén hat, és az évek alatt megfigyeltem, hogy akik kizárólag a fizikai szintre korlátozzák, azoknál a változások és a valódi javulás is nehezebben indulnak meg. A Reflexológia szerelem lett első látásra, 2017-ben vizsgáztam Természetgyógyász – Talpreflexológusként, és rengetegen fordultak hozzám kisebb-nagyobb problémáikkal. 2020-2021 a változások éve lett és bennem is megszületett, hogy tanítani is szeretném ezt a szenzációs módszert.

Ahogy bennem megfogalmazódott a tanítás iránti vágy, szinte egyből meg is jelentek a tanulni vágyók, és az első tanfolyamokon óriási lendületet kaptam. Ezzel a lendülettel várlak Titeket minden tanfolyamomon!

Amint megfogalmazódik benned, hogy mit szeretnél, megjelennek azok az emberek, akikkel ez működni fog.

Mi MÁS LEHETSÉGES MÉG?

Időközben 2018-ban ismerkedtem meg az Access Bars és Access Consciousness egyéb eszközeivel, amelyek egy teljesen új világot nyitottak ki nálam, és a karótnyeltség helyett egyre inkább a felszabadultság lett jelen az életemben. A kérdések eszközeit használva nyíltak az ajtók, lakatok és zárak, és jelent meg, hogy milyen sok öröm és könnyedség jöhet még az életembe. Az Access eszközei is fantasztikusak és teljes jelenlétemmel azon vagyok, hogy Te is megtapasztalhasd, hogy milyen változásokat tud létrehozni az életedben! Access Bars és Testkezelésekre keddenként Dunakeszin, szerdánként Fóton vagyok elérhető, és Access Bars tanfolyamokat is tervezek tartani. 

ESSZENCIÁLIS OLAJOK

Pár éve az én életembe is becsöppentek a doTERRA esszenciális olajok. Az illóolajat addig is imádtam, de ahogy megillatoltam az első doTERRA vadnarancs olajat 3 perc alatt döntöttem el, hogy ezek az esszenciák az életembe lesznek. Azóta illóolajos workshop-okat tartok, hogy segítselek titeket az olajok magabiztos használatában: www.olajozdbeazeleted.hu. A doTERRA több mint illóolajok széles választéka. Lehetőség a természetes megoldások megismeréséhez. Lehetőség önmagunk megismeréséhez. Lehetőség, hogy felismerjük, hogy képesek vagyunk az egészségünkről gondoskodni. A fizikai szinten túl érzelmileg is gyógyulni. Lehetőség az illóolajok kipróbálására, lehetőség egy szuper csapathoz a csatlakozásra! Várlak!

Nézz körül a FB oldalamon is:
www.facebook.com/KazincziEszter

„Képes vagy gondoskodni az egészségedről, és a fizikai szinten túl érzelmileg is gyógyulni.

Visszajelzések

Visszajelzések

Ide várom a Te visszajelzésed is!